FAQ – Oftest Stillede Spørgsmål

[slideshow_deploy id=’247′]

[hr]

Vi har her på siden samlet de oftest stillede spørgsmål (FAQ) omkring wallstickers og opsætning af wallstickers. Skulle du ikke kunne finde svar på dit spørgsmål så er du velkommen til at kontakte os via mail: info(@)worldofstickers.dk eller via kontaktformularen som du finder her.

 

Hvad er wallstickers?

En wallsticker er et motiv i tyndt folie med en klæbende bagside som du kan sætte op på din væg eller anden plan overflade. Det kan være med ensfarvet motiv skåret ud i vinyl i et stykke, eller det kan være en klar vinyl hvorpå der er printet et farverigt motiv. Disse kommer som regel i flere mindre stykker der skal sættes sammen til det ønskede motiv.

Kan jeg sætte min wallsticker op overalt?

Ja, stort set, på vægge, skabe, fliser etc, Jo glattere overfladen er, jo bedre klæber din wallsticker. Er overfladen for grov til at din wallsticker kan sidde fast, kan du bruge tapetklister eller spraylim til at fæstne den med. Dette gør dog at den bliver sværere at fjerne uden mærker.

Efterlader min wallsticker mærker når jeg tager den ned?

Nej, med mindre du har brugt lim eller tapetklister til at fæstne den med.

Jeg har lige malet min væg, kan jeg sætte min wallsticker op nu?

Vi anbefaler at man venter 3-4 uger før du sætter wallstickers op på en nymalet væg. Det bedste resultat får du ved at lade malingen tørre helt i bund.